logo balance4yourbody                                     
     
Stenen


Balance4YourBody
Anja van Eldik
Bontekamp 51 
7721VH Dalfsen
m. 06 22671940
E.  avaneldik1@gmail.com
KVK nr. 51871807
BTW nr. 104868971B01

Bezoek ons ook op naar onze Facebook-pagina

Atlas Massage Groep

Bond van Europese Reflexologen
Even voorstellen,

Mijn naam is Anja van Eldik-Schoorlemmer, getrouwd met Joop en moeder van zoon Bryan en dochter Britt. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en het menselijk lichaam. En heb door de jaren heen kennis gemaakt met verschillende disciplines in de alternatieve geneeswijzen. Doordat ik er zelf echt baat bij had, ben ik zelf sinds 2006 cursussen en opleidingen hierin gaan volgen waaronder Reiki, Voetreflexologie, Tenenlezen, Dorn-Therapie, Cupping, Atlasmassage, Chinflex manuele lymfemassage, Acces Bars, Stoelmassage, Praktische Psychologie, Het Levende Lichaam, Bachbloesemremedies. En in juni 2016 heb ik de HBO Medische Basiskennis afgerond.

Ik ben beroepslid en reservist bij de BER: Bond van Europese Reflexologen. Ook ben ik bevoegd om workshops Voetreflexologie en Tenen lezen te geven.

Anja van Eldik

Sinds 1 februari 2011 heb ik mijn eigen praktijk: Balance4yourbody.
Inmiddels heb ik al vele behandelingen mogen geven, en merk dat tijdens de behandelingen de mensen helemaal tot rust komen en dat de klachten vaak na enkele behandelingen milder zijn geworden of helemaal zijn verdwenen. Dit is mijn passie: Om met mensen een stukje mee te wandelen op hun levenspad. Zodat ze daarna met hernieuwde energie hun pad kunnen vervolgen.

Ik nodig u van harte uit om eens kennis te komen maken met een van de behandelingen om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen.

Lieve groet, Anja


 
 
 

 

Rechter_menu

           
Volg Balance4YourBody op Facebook Stoelmassage Je voeten, draag ze op handen Lichaamsmassage