logo balance4yourbody                                     
     
Stenen


Balance4YourBody
Anja van Eldik
Bontekamp 51 
7721VH Dalfsen
m. 06 22671940
E.  avaneldik1@gmail.com
KVK nr. 51871807
BTW nr. 104868971B01

Bezoek ons ook op naar onze Facebook-pagina

Atlas Massage Groep

Bond van Europese Reflexologen
Stoelmassages

Stoelmassage
Atlasmassage

Stoelmassage

Als gediplomeerd stoelmasseur geeft ik u een korte, maar zeker effectieve massage van ongeveer 20 minuten ter preventie en vermindering van werkgerelateerde ziekten zoals stress en RSI-klachten en klachten als gevolg van een verkeerde houding.

Stoelmassage bevordert o.a. een algemeen gevoel van welzijn, een beter humeur, verhoogde alertheid, lagere bloeddruk, emotionele controle, helderder denken, minder moeheid, goede nachtrust.

Technieken
Stoelmassage is voor een groot deel gebaseerd op drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Ik pas duim- en handpalmdruk toe met als doel de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam te stimuleren. U zit daarbij op een ergonomische massagestoel en houdt daarbij de kleding gewoon aan, want olie wordt hierbij nooit gebruikt. De massagestoel en de wijze van masseren zijn zo ontwikkeld dat dit op bijna iedere locatie goed is uit te voeren.

Resultaat
Na de behandeling voelt u zich zowel ontspannen als ook verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. Het resultaat is dat de energiebanen beter gaan stromen, waardoor het lichaam weer in balans komt. Een korte onderbreking van het werk en men kan er weer tegenaan!

Voordelen ten opzichte van reguliere massages

  • U houdt uw kleding gewoon aan.
  • Er komt geen olie aan te pas.
  • U voelt zich zittend op de stoel wellicht comfortabeler dan liggend.
  • Het is op nagenoeg iedere locatie mogelijk.
  • Ik kom desgewenst naar u toe.
  • U kunt na de stoelmassage direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

Belangrijk!!
Wanneer u bijvoorbeeld graag zwanger wilt raken, of wanneer u reeds zwanger bent, wordt stoelmassage met klem afgeraden!

terug naar boven

Atlasmassage

Deze Atlasmassage is buitengewoon geschikt voor het behandelen van hoofdpijn of een nekklachten. Maar ook uiteenlopende schouder-of armklachten! Zelf heb ik door een schouderbreuk al 5 jaar schouderklachten en kan na deze massage mijn schouder, bovenarm veel meer omhoog strekken! Echt een aanrader!!
Door een nieuw ontwikkeld nek-schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder kraken en zonder hulpmiddelen!

Met de Atlasmassage is 20 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 20 minuten toe te passen dan 1 keer een uur. Het effect is dan vele malen groter en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Kom het ervaren!
Lieve groet, Anja

Atlasmassage

terug naar boven


 
 
 

 

Rechter_menu

           
Volg Balance4YourBody op Facebook Stoelmassage Je voeten, draag ze op handen Lichaamsmassage