logo balance4yourbody                                     
     
Stenen


Balance4YourBody
Anja van Eldik
Bontekamp 51 
7721VH Dalfsen
m. 06 22671940
E.  avaneldik1@gmail.com
KVK nr. 51871807
BTW nr. 104868971B01

Bezoek ons ook op naar onze Facebook-pagina

Atlas Massage Groep

Bond van Europese Reflexologen
Lichaamsmassage

Access Bars
Breuss-massage
Dorn-therapie

Access Bars

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen vanuit het universum en te zijn wie je werkelijk bent? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

‘Bars’ is het engelse woord voor staven. In het hoofd lopen diverse van deze energetische staven. Wanner je je Bars laat nalopen of ‘runnen’ (eng.) begint de polaire elektrische lading zoals die in de hersenen ligt opgeslagen op te lossen. Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Hierop staat alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het activeert als het ware een bewustzijnsvirus. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Om er een paar te noemen: geld, veroudering, lichaam, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit. Hoe zou het zijn om meer vrijheid te hebben op al deze gebieden?

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel en ik raak de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan. De behandeling gebeurt in stilte.

Acess bars

terug naar boven

Breuss-massage
dorn-therapie_breuss-massage-3Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijfmassage en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn-therapie. De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken.
De Breuss-massage is een fijn gevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn.
Over het algemeen geef ik na de Dorn-therapie de Breuss-massage.
Wanneer de Breuss-massage na de Dorn-behandeling wordt uitgevoerd om de wervelkolom nog meer te strekken, zult u zich alleen ontspannender voelen, maar ook de pure wellness van een zeer therapeutische , diepwerkende masage ervaren!

terug naar boven

Dorn-therapie

In tegenstelling tot “kraken”is de Dorn-therapie een milde therapie. De basis van de Dorn-therapie si het corrigeren van het beenlengteverschil. Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel 4 centimeter. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding. Als deze pilaren ongelijk lang zijn, staat ook het bekken scheef: bekkenscheefstand. Met een speciale beweging corrigeert de Dorn-therapeute dit.

dorn-therapie_breuss-massage-1 dorn-therapie_breuss-massage-2


Daarna gaat ze stuk voor stuk de wervels bij langs. Met de duimen zet de Dorn-therapeute op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. En na elke behandeling heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel!

Dorn-therapie is een aanrader bij voorkoming op chronische klachten zoals scoliose, lage rugklachten, heupklachten, kniepijn, voetproblemen, verzakkingen, darm- en blaasproblemen en nek-schouderklachten.

terug naar boven

 
 
 

 

Rechter_menu

           
Volg Balance4YourBody op Facebook Stoelmassage Je voeten, draag ze op handen Lichaamsmassage